Information angående Covid-19

Vi på David Bagare sätter våra medarbetare och gästers välbefinnande och hälsa som högsta prioritet. Därför följer vi myndigheters rekommendationer och krav för att säkerställa att vi begränsar smittspridning. Det ska kännas tryggt att ta en fika hos oss.

Nedan följer lite info från Livsmedelverket angående smittan.

”Coronavirus sprids genom kontakt mellan människor eller genom hostningar och nysningar, så kallad droppsmitta. Det finns i nuläget ingenting som tyder på att viruset kan spridas genom att man äter mat eller dricker vatten.”

Åtgärder

Vi har vidtagit följande åtgärder enligt föreskrift från Folkhälsomyndigheten samt råd från SKR och livsmedelsverket:

  • Ommöblering av möbler för att öka avstånd mellan bord
  • Utökad hygien- och städrutiner på kontaktytor
  • Satt upp skyltar för att påminna om avstånd och satt markeringar i golv där vi ser att det lätt blir köbildning.

Personligt ansvar

Om du som gäst känner dig sjuk eller har symptom så ber vi Er att besöka oss vid ett senare tillfälle. Vi uppskattar Er hjälp i lokalerna för att hålla avstånd till andra gäster så att alla ska känna sig trygga. Försök gärna att sprida ut er så mycket som möjligt i våra lokaler för att minska risken för smittspridning. En armlängds avstånd är en bra regel, men gärna mer om möjligt.

Öppettider

Både Frölunda Torg och Kungsmässan har tillfälliga öppettider som vi följer. Dessa kommer att gälla över sommaren. Vänligen se vår hemsida för vilka öppettider som gäller för varje butik. Dessa hålls ständigt uppdaterade.

Ta hand om er!